Altra centrum low res 16
Altra College Centrum

Introductie week!

Voor het eerst dit jaar hebben we de hele eerste schoolweek besteed aan allerlei kennismakingsactiviteiten. Soms onder- en bovenbouw gescheiden, soms met alle klassen bij elkaar. Wat een succes was dit!

Pindakaas

Boter (pinda) kaas en eieren.

De eerste 2 dagen hebben we van alles georganiseerd voor de onderbouw leerlingen. Een speurtocht door de stad in de omgeving van school, een spelcircuit in de kantine en een workshop capoeira in de gymzaal. Daarnaast hebben we aandacht besteed aan de groepsdynamica en hebben de leerlingen gekookt onder leiding van onze kookdocent. 

Vlot varen

Survivallen met z'n allen

Met z'n allen naar Sec Outdoor Almere. Wat geweldig was dat. Een parcours afleggen door de modder, over touwbruggen en vlotvaren.  

Esther straat museum

Straat museum

Vrijdag sloten we voor de bovenbouw af met een bezoek aan het Straat museum in Amsterdam. Behalve een bezoek aan het museum mochten leerlingen en docenten ook zelf een mooi piece maken. 

Wonden maken 3

Workshop Grime 'net als in de film'

Voor de onderbouw sloten we de week af met een workshop 'wonden maken'. Levensecht! Afgewisseld met een workshop streetbeats. Topweek waarin de leerlingen elkaar en het team goed hebben leren kennen.