Altra Haarlemmermeer 40
Altra College Haarlemmermeer

Aanmelden

Vanwege een explosieve groei van aanmeldingen hebben wij tijdelijk een intake stop voor schooljaar 2021-2022. Wilt u uw kind aanmelden voor dit schooljaar en is de aanmelding urgent? Neemt u dan contact op met het Samenwerkingsverband Amstelland en de Meerlanden en bel 0297 - 799 863.

Aanmeldingen voor het schooljaar 2022-2023 nemen wij nog wél in behandeling.

Altra College Haarlemmermeer is een school voor voortgezet speciaal onderwijs, wij spreken liever van voortgezet passend onderwijs. Voor plaatsing op onze school is een toelaatbaarheidsverklaring van het Samenwerkingsverband nodig en woont u in de regio Amstelland-Meerlanden.

De aanmeldingen lopen via de school:
T: 023-5553972
E: ac.haarlemmermeer@altra.nl

De meeste aanmeldingen bij het Altra College zijn voor een specifieke locatie. Hier houden wij rekening mee. Het kan echter zo zijn dat het onderwijsaanbod van een andere locatie beter aansluit op de behoefte van uw kind, het mogelijk verder van huis is of er een wachtlijst is voor de locatie van uw keuze. In dit geval gaan wij het gesprek met u en de collega’s van de andere vestiging aan. Samen zoeken we naar de meest passende plek voor uw zoon of dochter.