Altra Waterland 70
Altra College Waterland

Nieuws

Nieuwsbericht ESF subsidie2

Altra College Zaanstreek-Waterland ontvangt extra ESF-subsidie voor arbeidstoeleiding

10 januari 2022

De staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) stelt extra subsidie uit het Coronacrisisfonds REACT-EU beschikbaar aan Altra College Zaanstreek en Altra College Waterland.

Lees verder
Nieuwsbericht ESF subsidie2

Wij hebben ESF-subsidie voor arbeidstoeleiding ontvangen

08 april 2021

De staatssecretaris van SZW heeft ESF-subsidie toegezegd aan de gemeente Zaanstad, die als centrumgemeente van de arbeidsmarktregio Zaanstreek-Waterland voor het schooljaar 2020-2021 een aanvraag heeft ingediend voor Praktijkonderwijs (PrO) en Voortgezet speciaal onderwijs (vso). Voor de Altra Colleges Zaanstreek en Waterland betekent dit een ESF-subsidie van afgerond € 29.000.

Lees verder
Poster perspectief 2020 kop zonder locatienaam

Perspectief - informatiemarkt over studie en beroep

06 november 2020

Sta jij voor de keuze welke stap je ná Altra College Bleichrodt gaat zetten? Laat je informeren over de vele mogelijkheden tijdens Perspectief, onze informatiemarkt over studie en beroep in de regio.

Lees verder
Kerst2019poster2

Uber foute kerstparty

12 december 2019

19 december 2019: Uber foute kerstparty

Lees verder
Foto artikel

Activiteitenmiddag

18 oktober 2019

De herfstvakantie staat voor de deur! Om de eerste schoolweken gezellig met elkaar af te sluiten, hebben we afgelopen vrijdag een activiteitenmiddag georganiseerd.

Lees verder
Foto nieuwsitem eerste schoolweek

We zijn weer begonnen!

06 september 2019

De eerste schoolweken zitten er weer op. Er is alweer hard gewerkt, maar er was ook ruimte voor leuke activiteiten om kennis te maken met nieuwe klasgenoten en bij te kletsen met bekende klasgenoten.

Lees verder