Altra Zuid Oost deel 1 low res 45
Altra College Zuidoost

Ons schoolplein heeft in de voorjaarsvakantie een kleine metamorfose ondergaan. De leerlingen beschikken tegenwoordig over een modern aangelegd basketbalveldje.

Upgrade schoolplein met basketbalveldje en bomen

Ons schoolplein heeft in de voorjaarsvakantie een kleine metamorfose ondergaan. De leerlingen beschikken tegenwoordig over een modern aangelegd basketbalveldje, waarop ook 3x3-wedstrijdjes kunnen worden gespeeld.

Basketbalveldje schoolplein


Ook zijn er drie jonge bomen geplant die zorgen voor groen en sfeer op het plein en op den duur voor beschutting als de zon volop schijnt. Met een hogedrukreiniger worden de tafeltennistafel en de bankjes op het schoongespoeld en komen de originele kleuren weer tevoorschijn.


Onze locatie is volop in beweging. Na een vrolijke upgrade van de kantine, de komst van een modern rekenlab en een restyling van de docentenkamer, is de aanpak van het schoolplein een volgende stap in Kraaiennest, een buurt die sowieso volop in ontwikkeling is. Want ook de innovatieve wereldbibliotheek OBA Next wordt definitief gebouwd in onze wijk in Zuidoost.

Bomen op schoolplein