Hero

Hbo

InHolland

InHolland is een hogeschool voor studenten, professionals en praktijkgericht onderzoek. De school biedt opleidingen aan van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs. Spreekt duurzaam, gezond en creatief jou aan, wellicht is InHolland dan iets voor jou. Laat je helpen met je studiekeuze of proef de sfeer van de studievereniging. Interesse? Meld je aan voor de online Open dag

Hogeschool van Amsterdam

Op de Hogeschool van Amsterdam (HvA) werken studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende invalshoeken en disciplines samen met elkaar en met bedrijven, organisaties en (kennis)instellingen. Kies aan activiteit op de studiekeuzekalender om te onderzoeken of de HvA iets is voor jou. Of loop mee met de studie waar jouw oog op valt.

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) biedt zes academies in de kunsten, zoals Theater en Dan, Bouwkunst en de Filmacademie. Bekijk alle opleidingen op de AHK en laat je inspireren tijdens de open dagen of door de ervaringen van alumni.

Aeres

Aeres is een hogeschool voor agrarisch en educatief onderwijs. Aeres wil bijdragen aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. De school bestaat uit 3 faculteiten: Almere, Dronten en Wageningen. Laat je voorlichten tijdens een open dag of met een proefstudie en check of deze studie bij jou past. Volg social media om te kijken hoe het er écht aan toe gaat

Gerrit Rietveld Academie

De Gerrit Rietveld Academie is een hogeschool voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Amsterdam. De academie vormt de thuisbasis voor een internationale gemeenschap van studenten en docenten, afkomstig van over de hele wereld. Studenten en docenten creëren samen een leeromgeving waar maken en denken samenkomen en vernieuwende ideeën ontstaan. Rietveld biedt naast het basisjaar 12 voltijdsopleidingen aan, 3 deeltijd, 5 masters en een aantal tijdelijke programma's. Zie jij jezelf al staan in één van de werkplaatsen? Proef meer sfeer op Instagram of laat je inspireren door de eindprojecten.

Design Academy

De Design Academy Eindhoven (DAE) is een hogeschool gespecialiseerd in vormgeving. De academie biedt een 4-jarige bacheloropleiding en verscheidene masteropleidingen aan op het gebied van industriële vormgeving. Bekijk jouw mogelijkheden op DAE of lees meer over het studentenleven en over het bachelorprogramma.