Horizon Gelinckschool Oostvoorne low res 23
Gelinckschool Oostvoorne + Voorziening Jonge Kind Voorne

Medezeggenschapsraad

Wij zijn blij met onze nieuwe leden van de medezeggenschapsraad. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mijn naam is Marieke van Driel en ik ben dit schooljaar de leerkracht van het Kompas, leerjaar acht. Ongeveer vijftien jaar lang ben ik werkzaam in het onderwijs. Ooit op de Gelinckschool begonnen als onderwijsassistent. Na het behalen van de Pabo diploma ben ik leerkracht geworden. Zelf heb ik twee prachtige jongens van vier en acht jaar. De reden dat ik onze MR vertegenwoordig is dat ik het prettig vind om mee te mogen denken over allerlei zaken die rondom onze school en organisatie spelen. Ik vind het belangrijk dat onderwerpen van alle kanten worden bekeken en draag hier graag mijn steentje aan bij. Tevens hebben we jullie input als ouders hard nodig, dus zoek op ons daar waar nodig!

Marieke van Driel

Hallo, graag stel ik mij voor als nieuw lid van de medezeggenschapsraad.
Ik ben Agnes Kramer en woon met mijn partner Arjen Visser, 3 kinderen (Gerben (10), Maartje (8), Jouke (6)) 1 hond en 2 katten in Rockanje. Ik mag graag naar het strand gaan om met onze hond Sammie een lang eind te lopen. Ook te paard kan je me vinden in de duinen of op het strand. Verder vind ik het heerlijk om te verdrinken in een goed boek met een enorme bak thee en niet te vergeten een koekje.
Ons oudste kind (Gerben) mocht vorig jaar naar de Gelinckschool komen.
Hij zit inmiddels in groep 7 (Duinen) en heeft in de korte tijd dat hij hier nu op school zit enorme sprongen voorwaarts gemaakt.
Door lid te worden van de MR wil ik helpen om een fijne veilige school met een plezierig leerklimaat te waarborgen.
Ik ben vaak te vinden op het schoolplein. Schroom vooral niet om mij aan te spreken wanneer je iets wilt weten.

Agnes Kramer

Hallo iedereen, mijn naam is Leroy de Visser en jullie kennen mij als het goed is als de gymleerkracht. Inmiddels ben ik al weer ruim vier jaar gymleerkracht op de Gelinckschool Oostvoorne. Naast het geven van het mooiste vak van de wereld, mag ik dit jaar in de MR van de Gelinckschool plaatsnemen. Ik kijk er enorm naar uit om met de andere MR leden de Gelinckschool Oostvoorne te vertegenwoordigen.

Leroy Visser