Horizon Gelinckschool Oostvoorne low res 23
Gelinckschool Oostvoorne + Voorziening Jonge Kind Voorne

Video Kindcentrum De Samenstroom is uit

Als ouder of bezoeker zie je vaak maar één stukje van Kindcentrum De Samenstroom. Bij het wegbrengen van je kind naar een van de scholen, bij het ophalen van de naschoolse opvang van de Kinderkoepel of voor een behandeling bij CityKids. Ben je nieuwsgierig naar hoe de zes partners in De Samenstroom opvang, zorg, behandeling en onderwijs organiseren? Collega’s en kinderen vertellen erover. Bekijk de video:

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/W6uan366vNg

De video laat zien dat samenwerken in De Samenstroom heel natuurlijk gaat door de letterlijke transparante opzet en de verschillende gezamenlijke ruimten. Zo is de ontmoetingsplaats voor collega’s, ouders en kinderen het centrale hart van ons gebouw. We kennen elkaar en voelen ons verantwoordelijk voor alle kinderen. Advies aan elkaar vragen is makkelijk en snel geregeld.

Om een veilige en inclusieve omgeving voor alle kinderen te garanderen, overleggen we op vaste momenten met elkaar in het gezamenlijk Kindcentrum breed overleg. We bespreken daar beleid en stemmen dat op elkaar af en het jeugd en gezinsteam of het gespecialiseerde onderwijs delen daar hun kennis.

Zo laten we vanuit één gedeelde visie en onder één dak onderwijs, opvang, zorg en behandeling naadloos op elkaar aansluiten en ‘samenstromen’. En, zorgen we samen voor brede aandacht en ontwikkeling voor ieder kind!

Kijk voor meer informatie op de website van Kindcentrum De Samenstroom.