Horizon Spijkernisse low res 10
Gelinckschool Spijkenisse + BeO Meidoorn

Bedankje

Spijkenisse, 24 april 2020

Geachte ouder(s), verzorger(s),

We kijken terug op een hele intensieve periode met elkaar. Er is door de kinderen, door u als ouders en door de teams intensief gewerkt. Er is een beroep gedaan op ons allen. Met soms vallen, en snel weer opstaan, is het met elkaar gelukt. Het was niet altijd makkelijk; dat zijn wij ons bewust geweest.

Door creatieve oplossingen in de contacten met de kinderen en met u, hebben wij geprobeerd zo veel mogelijk de lessen, en met alles wat daar omheen speelt, doorgang te laten vinden.

De vele filmpjes hebben de leerlingen in beweging gezet. De vele reacties hebben we met veel plezier aan ons voorbij zien trekken. De schoolverlaters zijn zelfs via de computer op kamp geweest.

De 7 gewoontes hebben ons geholpen om deze bijzondere periode door te komen.

Het team bedankt u dat u met ons en de kinderen mee heeft gewerkt. Voor ons heeft u vandaag een lintje verdiend. Ik wil hierbij ook het team bedanken. Ik heb hun zorgen, hun inzet, hun oplossingsgerichtheid, en hun creativiteit mogen waarnemen. Ze waren er voor elkaar en voor de kinderen.

Vandaag is er binnen de school volop gewerkt aan het vormgeven van het onderwijs voor na de meivakantie. Alle aanpassingen, aangegeven door het RIVM, zullen in een protocol vastgelegd worden. Begin volgende week zal u de afspraken en werkwijze per mail van ons ontvangen.

Ik wens u en de kinderen fijne vrije dagen toe. Even geen thuisonderwijs maar tijd voor andere dingen.

Namens het team,
Janny W. Koalsie-Mourik
Schoolleider Gelinckschool Spijkenisse en BeO Reiziger