DSC 0494
Kesper College

Kesper College t/m 5 mei gesloten

Thuisonderwijs gaat door
De afgelopen twee weken hebben wij ondanks het sluiten van de school uw kind op afstand onderwijs geboden. Wij zullen het onderwijs op afstand binnen onze mogelijkheden gefaseerd uitbreiden. Om de kwaliteit te waarborgen verwachten met ingang van volgende week dat de leerlingen, conform het rooster, deel nemen aan de digitale lessen. Tot wij onze schooldeuren weer openen, blijven wij op deze manier thuisonderwijs aan uw kind bieden. Uiterlijk 21 april neemt het kabinet opnieuw een besluit over een eventuele verlenging van de maatregelen.

Blijf de maatregelen van RIVM volgen
Wij blijven te allen tijde de maatregelen van het RIVM volgen, zoals voldoende afstand houden en regelmatig handen wassen. Wilt u daar ook op letten? Op de website van RIVM leest u actuele informatie over het coronavirus. Ga naar www.rivm.nl/coronavirus of bel het publieksinformatienummer van de overheid 0800 – 1351.

Heeft uw vragen?

Wij begrijpen dat het ingewikkeld kan zijn om thuis uw kind te motiveren en te begeleiden. Heeft u vragen of behoefte aan contact of ondersteuning, neemt u dan contact met ons op. Mail uw vraag naar administratie.kespercollege@horizon.eu