Horizon Kesper college low res 155
Kesper College

Webinars van kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpen je verder!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft dit jaar weer een aantal Webinars voor ouders gemaakt in samenwerking met Tischa Neve. Zij behandelt diverse opvoedkundige onderwerpen en geeft praktische tips. Alle Webinars staan online voor je klaar en kunnen terug gekeken worden.

Kindje op komst

Tijdens dit Webinars krijg je tips om goed voorbereid aan het ouderschap en de opvoeding van je kindje te beginnen. Tischa vertelt hoe het is om ouder te zijn. Ze helpt je om na te denken over hoe jij straks je kind wilt opvoeden en grootbrengen.

Kinderen en pittige emoties

Kinderen kunnen behoorlijk pittige emoties hebben met als gevolg vaak pittig gedrag. Als je niet oplet dan maak je de emoties (onbedoeld) groter en het valt niet altijd mee om te dealen met zo’n emotioneel kind. Tijdens de webinar leer je daar op een goeie en effectieve manier mee omgaan. Want dat is best een uitdaging.

Creatief opvoeden met een kleine beurs
Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het je behoorlijk bezighouden: hoe zorg je ervoor dat jouw kind met zelfvertrouwen en een goed gevoel opgroeit. Een Webinars vol herkenning, erkenning, begrip en praktische handvatten.

Help je kind de scheiding door

Als je uit elkaar gaat heb je de verantwoordelijkheid om dit proces zo goed mogelijk te doen en begeleiden voor je kinderen. Maar dat is best lastig als je zelf met al je emoties door zo’n pittige periode gaat. In dit Webinars geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding.

Deze gratis CJG-Webinars uit 2023 kan je het hele jaar terugkijken via www.cjgcursus.nl of klik op de directe link:

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 - Kinderen en pittige emoties – 1 tot 11 jaar

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 - Help je kind de scheiding door – 2 tot 15 jaar

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 - Creatief opvoeden met een kleine beurs – 0 -14 jaar

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 - Kindje op komst – zwangeren en partners