VSO Kesper College 83
Kesper College

Zo help je kinderen een scheiding door!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een webinar voor ouders van kinderen tussen de 2 en 16 jaar die gaan scheiden of gescheiden zijn.

Een scheiding heeft een grote impact, zeker als er kinderen in het spel zijn. Als je uit elkaar gaat heb je de verantwoordelijkheid om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en te begeleiden voor je kinderen. Maar hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met hun emoties en die van jezelf? Hoe zorg je dat jullie kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen?

Psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van tv en andere media, geeft in dit Webinar tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding.

Dus ben jij gescheiden of zit je midden in een scheiding en wil je zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen? Meld je dan snel aan om bij dit Webinar vol inspiratie en tips te zijn! De Webinar “Zo help je kinderen een scheiding door!” is heel 2022 gratis te bekijken op de website.

Voor aanmelden of meer informatie ga naar www.cjgcursus.nl of klik op deze link.