Schats Zuid low res 110
Mr. Schats Zuid + BeO De Pauwen

Sinterklaas op Mr. Schats-Zuid

Op Mr. Schats Zuid is vorige week vrijdag Piet van het dak gevallen. O, jee. De zak bleef achter de spijlen hangen en cadeautjes lagen in de dakgoot. Bloed op de grond. Dat gaf enige denkwerk voor de Sint hoe de aankomst op Mr. Schats Zuid georganiseerd zou moeten worden. Gelukkig was daar onze collega Irene van het Schreuder College, Taborstraat die ons te hulp schoot met een ambulance en persoonlijke chauffeur. Maar dat was niet het enige …….

Sint moest van een avond hard werken op 5 december in de ochtend even een beetje bijkomen bij onze collega Nashra op de locatie Slinge. Toen de Sint daar in de startblokken stond om naar Schats Zuid te vertrekken, was in de staf verdwenen. De krul werd gevonden, maar waar is de rest? Zonder staf? De kruk van Piet kon hij niet gebruiken, die had Piet zelf nodig. Voordeel was dat deze Sint nog niet zo oud is, nog veel fietst en zijn conditie up to date is.

De leerlingen stonden de Sint al zingend op te wachten toen hij met gillende sirenes de straat in en het plein op kwam rijden. Kortom de leerlingen waren onder de indruk en hebben genoten van deze enorm leuke dag.

Wij zijn erg blij met alle hulp die wij hebben gekregen.

De schminkkamer van Nashra
De ambulance en chauffeur van Irene
En Martijn van Kordelaar als Sinterklaas