20191106 114129
Schreuder College De Villeneuvestraat

Jahwalla in gesprek met Tienproducties

Promotiefilms Schreuder College de Villeneuvestraat

Waarom een promo?

Om een goed beeld te schetsen van onze school, onze leerlingen en de mogelijkheden die wij bieden, hebben we gekozen om niet alleen een pakkende promo te maken voor de Scholenmarkt van 20 november a.s., maar ook een promo voor de school.

De laatste promo is niet alleen voor ouders en (toekomstige) leerlingen, maar ook voor scholen, samenwerkingsverbanden, Pabo's, mogelijke sponsoren, subsidieverstrekkers, stagebieders, het Ministerie van OC&W en een ieder die interesse heeft in onze school, onze leerlingen en het cluster4 praktijkonderwijs.

20191106 142037

Promo Scholenmarkt

Onder leiding van Thom van den Berg (student aan de Dutch Filmers Academy) en Sergio (leerling 2 ASS) werd de promo voor de Scholenmarkt van 20 november a.s. opgenomen. Met 8 leerlingen in de hoofdrol zijn we de dag super enthousiast begonnen en nog enthousiaster geëindigd.Het was een genot om de leerlingen op deze manier bezig te zien terwijl ze zich, op hun 'vrije' dag, vrijwillig inzetten voor de school.De promo is voor alle groep 8 leerlingen van Rotterdam die naar het praktijkonderwijs gaan en zal naar de basisscholen gestuurd worden. Wij hopen dat zij net zo enthousiast zijn als de leerlingen die hier aan meegewerkt hebben.

Klik hier voor de promotiefilm Scholenmarkt 2019

20191106 144347

Promo Schreuder College De Villeneuvestraat

In deze promotiefilm, gemaakt door Tienproducties, wil onze school laten zien welke mogelijkheden wij bieden aan de jongeren. Van koken, Algemene Techniek & Groenvoorziening tot Loopbaanoriëntatie, stage en werk. Wanneer je gemotiveerd bent, kun je namelijk veel bereiken.

Dit kun je bij ons doen in een veilige omgeving waar de leerkrachten begripvol zijn en je de hulp bieden die bij je past.

Klik hier voor de promotiefilm

Door leerlingen, voor leerlingen en met leerlingen

Via deze weg willen wij alle leerlingen en collega's bedanken die hier aan hebben meegewerkt.

Speciale dank aan de volgende leerlingen:
Jahwalla, Ayshana, Lenny, Gregory, Levi, Janiera, Sergio, Endurance & D'Shawn.

Onwijs bedankt voor jullie deelname aan beide promotiefilms!

Team De Villeneuvestraat